Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatore
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelcooking oil
Boneless chicken breasts skinned
1 grossonion sliced
green pepper sliced
1 x ca. 30 gPlain flour; (25g)
1/4 x ca. 1/2 LiterChicken stock; (150ml)
14 ounces ti chopped tomatoes; (400g)
2 EsslöffelTomato puree
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 1/2 TeelöffelSchwartz Italian Seasoning or Oregano
1/2 TeelöffelSchwartz Ground Black Pepper
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Heat the oil in a large frying pan and gently fry the chicken, onions and peppers until the chicken is browned. Stir in the flour and gradually blend in the stock.

Add the tomatoes, tomato puree, Worcestershire sauce, Italian Seasoning or Oregano, Black Pepper and salt. Stir well, cover and simmer gently for 40-50 minutes, or until the chicken is tender.


Anmerkungen zum Rezept: