Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cashew Stir-Fried Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 grice cooked
10 x ca. 30 grice Uncooked
onion
red pepper
Chicken breast fillets
eggs
4 x ca. 30 ggreen beans
4 x ca. 30 gcorn sweet
2 x ca. 30 gRoasted salted cashews
2 Esslöffeldark soy sauce
1 Teelöffelsesame oil
die Zubereitung:

Top and tail green beans. Cook green beans and sweetcorn in salted boiling water until just tender; drain and chop into 1/2in/1cm pieces.

De-seed red pepper and dice finely. Beat eggs. Cut chicken into cubes.

Heat wok. Add oil. Fry chicken until whitened. Add onion and red pepper. Stir-fry for 1 minute.

Add rice, green beans and sweetcorn to wok. Stir-fry for 5 minutes.

Add soy sauce and sesame oil. Stir-fry for 5 minutes. Add soy sauce and sesame oil. Stir-fry for 1 minute.

Add beaten egg, cashews and ground pepper. Stir-fry for 2 minutes until egg set. Serve at once.


Anmerkungen zum Rezept: