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Chicken Chermoula
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1000 GrammChicken thigh fillet; skinned
1 grossspanish onion finely chopped
3 grosscloves garlic
3 Esslöffelolive oil
2 Teelöffelcoriander ground
2 Teelöffelcumin ground
2 Teelöffelpaprika
1 Teelöffelcayenne pepper
1 Teelöffelturmeric
2 Teelöffellemon rind grated
2 EsslöffelFinely chopped coriander leaves
2 EsslöffelFinely chopped parsley leaves
die Zubereitung:

In a frying pan, gently fry onion and garlic. Do not allow garlic to burn.

When onion is translucent, add all the spices.

Cook for three or four minutes over medium heat, stirring constantly. Remove from heat.

Stir in lemon rind, coriander and parsley.

Allow to cool

Stir in chicken pieces, mix well.

Refrigerate at least 3 hours or overnight.

Fry in a non-stick pan or cook on the barbecue.

Per serving: 51 Calories (kcal); 5g Total Fat; (88% calories from fat); trace Protein; 1g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 1mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 1 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: