Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cordon Bleu
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Skinless boneless chicken breasts
3 Scheibeswiss cheese halved
3 ScheibeCooked ham; halved
2 Esslöffelmargarine
Cream of mushroom soup
3 Esslöffelmilk
1 Esslöffelsherry optional
1/4 TeelöffelSeasoned pepper
die Zubereitung:

Flatten chicken breasts with wooden mallet. Cover each half breast with a slice of cheese and ham (thinly sliced ham). Secure with toothpicks. In skillet, brown chicken in hot margarine. Arrange in crockpot. Combine so up and remaining ingredients and pout over chicken. Cover pot and cook on low for 4-5 hours. Serve on watercress if desired.


Anmerkungen zum Rezept: