Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 | chicken breast halves, boneless, skinless |
4 Esslöffel | Italian bread crumbs |
6 x ca. 30 g | Cooked ham slices |
6 x ca. 30 g | Provolone cheese slices |
Preheat oven to 375ø. Grease a 8"x4" loaf pan. Place chicken breasts between layers of plastic wrap. Pound out each half to a rectangle about 8"x4".
Place 1 chicken breast in bottom of loaf pan. Sprinkle with 1 tablespoon bread crumbs. Top crumbs with a layer of cheese, then a layer of ham. Repeat layers, ending with a layer of crumbs.
Bake about 1 hour or until chicken is cooked through. Let stand in pan 15 minutes. Cut into 4 slices to serve. Makes 4 servings.
in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|