Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Florentine
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Serve w/ marsala sauce
6 x ca. 30 gchicken breast
Ham slice; (cure 81, sliced th
Swiss chesse slice; (thin)
2 x ca. 30 gSpinach; blanched
die Zubereitung:

Blanch spinach, and cool squeeze all the water out. Slice ham and cheese lay the chicken out on a sheet of plastic and cover with another sheet of plastic and with a meat mallet pound thin. Remove top sheet of plastic and place the spinach on the chicken than add the ham and cheese. Using the bottom sheet of plastic roll the chicken as you would a jelly roll. Place in the freezer to firm. Remove from the freezer and flour the chicken, brown in a saute, pan and bake in a 350F oven till done(about 15-20 minutes)

Per serving: 295 Calories (kcal); 16g Total Fat; (50% calories from fat); 34g Protein; 2g Carbohydrate; 98mg Cholesterol; 418mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 4 1/2 Lean Meat; 1/2 Vegetable; 0 Fruit;

1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: