Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Beer
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffeloil
25 Grammbutter
20 Baby onions
Chicken; cut for saut,
50 Millilitergin
1 Esslöffelflour
300 MilliliterGuinness or other dark stout
225 GrammButton mushrooms; small
Stick celery; sliced
Carrot; sliced channelled
50 MilliliterCrème fraîche
1 Esslöffelparsley chopped
die Zubereitung:

Heat oil and butter in a heavy based casserole pan. Saut, the baby onions until just brown. Brown the chicken pieces and flame with the gin. Sprinkle over the flour and cook for 1-2 minutes. Deglaze with the beer.

Add the mushrooms, sliced carrot, sliced celery. Bring to the boil, cover and place into the oven for 40-45 minutes.

Remove/skim off any fat. Bring back to the boil and add the cream, adjust the seasoning and serve with heart shaped croutons.

reserved. Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/


Anmerkungen zum Rezept: