Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | water |
2 Esslöffel | Orange Rind; Julienned |
1 Esslöffel | Grapefruit Rind; Julienned |
2 Teelöffel | Lemon rind julienned |
1 Esslöffel | Lime Rind; Julienned |
3/4 Tasse | orange juice fresh |
2 Esslöffel | Fresh Grapefruit Juice |
2 Teelöffel | lemon juice fresh |
2 Teelöffel | lime juice fresh |
3/4 Tasse | Low-Salt Chicken Broth |
3/4 Tasse | red wine dry |
1 Teelöffel | sugar |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
8 | Chicken Thighs Without Skin |
1 Teelöffel | margarine stick |
1 Esslöffel | white wine vinegar |
1/2 Teelöffel | cornstarch |
Combine first 5 ingredients in a small saucepan; bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer 10 minutes. Drain, reserving citrus rind. Combine citrus rind, citrus juices, broth, wine, and sugar in a small bowl; stir
well, and set aside. Sprinkle salt and pepper over chicken. Heat margarine in a large nonstick skillet over medium-high heat. Add chicken; cook 3 minutes on each side. Add juice mixture; cover, reduce heat, and simmer 35 minutes. Remove chicken from skillet with tongs or a slotted spoon; set aside, and keep warm. Combine vinegar and cornstarch; stir well. Add cornstarch mixture to juice mixture in skillet; simmer, uncovered, 10 minutes or until thick and slightly reduced, stirring constantly. Spoon sauce over chicken.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|