Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Creamy Fruit Sauce
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelolive oil
1/2 x ca. 450 gBoned and skinned chicken breast halves; cut into thin strips
1/2 Tasseonion sliced
1/2 Tassemushrooms sliced
cloves garlic minced
1/2 TasseFat-free chicken broth
1/3 TasseApricot nectar
1/4 TasseDried apricot halves; cut into strips
2 Esslöffelgolden raisins
2 Teelöffeldijon mustard
2 EsslöffelFat-free sour cream
die Zubereitung:

1. In a 9" skillet heat oil; add chicken and cook over medium-high heat, stirring occasionally, until chicken is browned on all sides, about 3 minutes. Add onion, mushrooms, and garlic, and cook, stirring frequently, until onion is translucent, about 2 minutes.

2. Add remaining ingredients, except sour cream, and stir to combine; bring mixture to a boil. Reduce heat to low, add sour cream, and let simmer until flavors blend, about 5 minutes. Per serving: 303 Calories; 7g Fat (20% calories from fat); 32g Protein; 31g Carbohydrate; 68mg Cholesterol; 295mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: