Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Luau
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boned and skinned chicken breast halves; uncooked
2 Esslöffelbutter
1/4 Tasseonion chopped
1/4 Tassecelery chopped
2 Esslöffelcornstarch
1/4 Tassebrown sugar firmly packed
1/4 TeelöffelWorcestershire Sauce
2 Esslöffelsoy sauce
1 Tassewater
1 TassePineapple juice; drained from fruit
16 x ca. 30 gCrushed pineapple in juice; drained
die Zubereitung:

Drain pineapple, save juice and add water to make 2 cups. In saucepan melt butter and add celery, onion, and saute 2-3 minutes. Stir in brown sugar and corn starch. Remove from heat and stir in soy sauce, worcestershire sauce and 2 cups liquid. Add pineapple and cook over medium heat, stirring constantly until thick. Pour over chicken and bake 1 hour 15 minutes (uncovered) in 375 degree oven. Per serving: 312 Calories; 7g Fat (21% calories from fat); 22g Protein; 41g Carbohydrate; 66mg Cholesterol; 550mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: