Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Paprikash
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken
1/2 TasseOnion chopped
1/4 Tasseshortening
1/2 Teelöffelblack pepper ground
2 Teelöffelsalt
1 Tassewater hot
3 Teelöffelpaprika
3/4 Tassesour cream
die Zubereitung:

Cut chicken into serving size pieces and set aside. Saute onions in shortening 3 minutes or until limp and transparent. Rub black pepper and salt on the chicken, add to onion and shortening and brown, over moderate heat, on all sides. Add water, cover and simmer 30 to 40 minutes or until chicken is tender. Stir in paprika 10 minutes before cooking time is up. Remove chicken to a serving dish. Add sour cream to pan drippings. Mix well and heat thoroughly, but Do Not Boil. Pour over chicken. Serve with noodles.


Anmerkungen zum Rezept: