Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Piccata
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts; halve
1/8 Teelöffelgarlic powdered
1 grossegg
1/4 Tassebutter
3 EsslöffelEmon juice
2 TeelöffelChicken bouillon granules
1/4 Tasseflour
1/2 Tassewater boiling
1/8 Teelöffelpaprika
die Zubereitung:

Beat the egg with 1 tablespoon of lemon juice. Combine flour, garlic powder and paprika. Dip chicken pieces in egg mixture, then in flour mixture. Brown in butter in skillet. Dissolve granules in boiling water and add with remaining lemon juice to skillet. Cover and simmer for 20 minutes. Serves 4.

Per serving: 648 Calories (kcal); 40g Total Fat; (56% calories from fat); 63g Protein; 6g Carbohydrate; 264mg Cholesterol; 500mg Sodium Food Exchanges: 1/2 Grain(Starch); 9 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 2

1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: