Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Chicken; skinned, boned, cubed |
1 Esslöffel | coriander ground |
1/2 Teelöffel | pepper |
3 Esslöffel | Lemon juice; up to 4 |
5 Esslöffel | soy sauce |
6 Esslöffel | peanut butter |
6 Esslöffel | salad oil |
2 x ca. 30 g | brown sugar |
2 | cloves garlic peeled |
1 Prise | cayenne pepper |
Blend marinade ingredients together. Pour over chicken and let sit for 2 hours. Put pieces of meat on skewers and grill 3 minutes on each side.
An unusual marinade that everyone loves. Also makes a great hors d'oeuvre. Great for cookouts with a pasta salad.
If using wood skewers, soak skewers in water while chicken is marinating. This will prevent them from burning when on the grill.
Per serving: 1596 Calories (kcal); 132g Total Fat; (71% calories from fat); 30g Protein; 91g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 5621mg Sodium Food Exchanges: 1 1/2 Grain(Starch); 3 Lean Meat; 2 Vegetable; 1/2 Fruit; 24 1/2 Fat; 3 1/2 Other Carbohydrates
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|