Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Stew - Salud
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pieces chicken breasts or legs
1 Tassewater
2 kleincloves garlic minced
1 kleinOnion chopped
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
3 mittelTomatoes chopped
1 Teelöffelparsley chopped
1/4 TasseCelery finely chopped
2 mittelPotatoes peeled, chopped
2 kleinCarrots chopped
bay leaves
die Zubereitung:

1. Remove the skin from the chicken and any extra fat. In a large skillet, combine chicken, water, garlic, onion, salt, pepper, tomatoes, and parsley. Tightly cover and cook over low heat for 25 minutes.

2. Add celery, potatoes, carrots, and bay leaves and continue to cook for 15 more minutes or until chicken and vegetables are tender. Remove bay leaves before serving.

provides: Calories: 206 Total fat: 6 g Saturated fat: 2 g Cholesterol: 75 mg Sodium: 489 mg Calcium: 32 mg Iron: 2 mg

next day. Use poultry without the skin (This cuts about 60 calories per 3 ounces of light meat).

Mc - kitpath@earthlink. Net 4/99

and Spanish)


Anmerkungen zum Rezept: