Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Tarragon And Chives
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gmushrooms fresh
4 Esslöffelbutter
Boned, skinned chicken breasts, split
2 Teelöffelsalt seasoned
2 EsslöffelLeaf tarragon, crumbled
1 Tassewhite wine dry
1 TasseDairy sour cream, (not imitation sour cream)
1/2 Tassechives chopped
die Zubereitung:

Wash and dry the mushrooms. Cut them in half and saute for 8 minutes in half of the butter. Remove them after cooking and set aside. Add the remaining butter to the pan. Then sprinkle the breasts with the seasoned salt and brown them thoroughly.

Return the mushrooms to the pan; sprinkle with tarragon; add the wine. Cover and simmer for 45 minutes.

Remove the chicken to a heat-proof platter and keep it warm in the oven while you stir the sour cream into the pan juices. Pour the sour cream mixture over the chicken, sprinkle with chives. Makes 6 servings. Typed in MMformat by cjhartlin. Msn@attcanada. Net Source: Bridal Shower Handbook


Anmerkungen zum Rezept: