Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | Chicken gravy * |
6 x ca. 30 g | Spaghetti; cooked & drained |
1/2 Tasse | light cream |
1/4 Tasse | red pepper chopped |
2 Esslöffel | sherry dry |
1/2 Tasse | parmesan grated |
1 Esslöffel | lemon juice |
1 1/2 Tasse | Cooked chicken or turkey ** |
8 x ca. 30 g | mushrooms fresh, sliced |
* 10-1/2 oz Franco-American ** Cubed
In 3 qt microwave casserole, stir together chicken gravy, cream, sherry and lemon juice. Cover with lid; microwave on High 2 mins or until hot. Stir in mushrooms, spaghetti, red pepper and 1/4 cup of the Parmesan cheese. Stir in chicken. Cover; microwave on High 7 mins or until heated through, stirring once during cooking. Top with remaining cheese. Microwave, uncovered, on High 2 mins. Let stand, uncovered, 2 mins.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|