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Dum Ka Murgh
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pieces chicken
1 TeelöffelGinger and garlic paste
3 TeelöffelYoghurt
2 TeelöffelChilli powder
1 TeelöffelSaffron
2 Teelöffelflour ground
2 TeelöffelAlmond paste
2 TeelöffelGhee or white butter
2 TeelöffelBrown onion paste
1 Teelöffelgaram masala
1 TeelöffelMace and cardamom powder
1 Teelöffelwhite pepper
1 TeelöffelSaffron
100 GrammDough
die Zubereitung:

Place the chicken in a bowl, add the ginger and garlic paste, yoghurt, chilli powder and saffron and leave to marinate for 4-5 hours.

Pour the remaining ingredients in a mixing bowl and mix into a paste.

Place the chicken in a pot with some oil and cook for 10 minutes. Stir in the paste with the chicken. Roll the dough in to a long sausage and place around the top of the pot.

Place a metal dish on top of the pastry, place some hot coal on top of dish and cook for a further 5-10 minutes.

Remove the coals and dish and serve with a chopped coriander, creme and almonds garnish.


Anmerkungen zum Rezept: