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8 | Pieces chicken |
1 Teelöffel | Ginger and garlic paste |
3 Teelöffel | Yoghurt |
2 Teelöffel | Chilli powder |
1 Teelöffel | Saffron |
2 Teelöffel | flour ground |
2 Teelöffel | Almond paste |
2 Teelöffel | Ghee or white butter |
2 Teelöffel | Brown onion paste |
1 Teelöffel | garam masala |
1 Teelöffel | Mace and cardamom powder |
1 Teelöffel | white pepper |
1 Teelöffel | Saffron |
100 Gramm | Dough |
Place the chicken in a bowl, add the ginger and garlic paste, yoghurt, chilli powder and saffron and leave to marinate for 4-5 hours.
Pour the remaining ingredients in a mixing bowl and mix into a paste.
Place the chicken in a pot with some oil and cook for 10 minutes. Stir in the paste with the chicken. Roll the dough in to a long sausage and place around the top of the pot.
Place a metal dish on top of the pastry, place some hot coal on top of dish and cook for a further 5-10 minutes.
Remove the coals and dish and serve with a chopped coriander, creme and almonds garnish.
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Anmerkungen zum Rezept:
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