Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fat Free Orange Blueberry Muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 1/2 x ca. 30 gLowfat blueberry muffin mix; such as betty crocker fat free sweet rewards muffin mix
Egg whites; Or 1/4-cup egg substitute
3/4 TasseOrange juice; Or water
die Zubereitung:

Spray each cup in 12-muffin tin. (To prevent sticking, do not use paper baking cups.) Preheat oven to 425F. Drain blueberries, rinse and set aside.

Combine egg and juice in a medium-sized bowl, and stir using a fork to mix.

Add the muffin mix and stir until moistened (about 50 strokes). Fold blueberries into batter.

Fill each muffin 2/3 full.

Bake 15-20 minutes or until golden brown. Cool 5 minutes. Remove from pan.

Success Tips: If using a dark nonstick muffin pan, reduce oven temperature to 375F, and bake about 5 minutes longer. Use an ice-cream scoop or a 1/4 cup measuring cup to fill muffin cups with batter.

0mg, protein 1.6g, carbohydrates 27.1g, fiber 0.0g, sodium 200mg.

mc-edit by kitpath@earthlink. Net 5/99


Anmerkungen zum Rezept: