Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish Kebabs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
750 gram fil ed monkfish
1/4 TeelöffelSaffron strands
2 Esslöffelwater warm
Cloves garlic peeled
1/2 Teelöffelsea salt
1/2 Teelöffelcayenne pepper
1/2 Teelöffelcinnamon ground
4 Esslöffelolive oil
Orange; juice of
3 Esslöffelcoriander fresh, finely chopped
3 EsslöffelFinely chopped fresh flat-leaf parsley
die Zubereitung:

Slice the fish across the grain into 2.5cm squares. Steep the saffron in the water for 10 minutes. Meanwhile crush the garlic with the salt to a paste. Add the spices then beat in the olive oil and the orange juice. Stir in the saffron water and finally add the chopped herbs.

Put the fish pieces into this mixture to marinade, turning them well to make sure they are thoroughly coated. Leave to marinate for at least 2 hours or preferably overnight.

When you are ready to cook preheat the grill to maximum. Thread four pieces of fish onto each kebab skewer and cook for a total of 6-7 minutes, turning several times and basting them with the remains of the marinade. Serve with rice.

Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/


Anmerkungen zum Rezept: