Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Flaky Butter Pie Crust
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 1/4 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1/2 TasseCold butter
2/3 TasseCold lard
4 EsslöffelIce water -; (to 5 tbspns)
die Zubereitung:

In a mixing bowl, combine the flour and salt. Add the butter and lard and work it in your hands until it resembles coarse crumbs. Add the water, a little at a time, using your hands until the dough comes together in the palm of your hand. Do not over work the dough. Cover the dough with plastic wrap and refrigerate for 30 minutes. Remove the dough from the refrigerator and place on a lightly floured surface. Roll out the dough to desired thickness. This recipe yields two 9-inch pie crusts.

Recipe

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com ~or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept: