Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Frozen Strawberry Mousse
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseThick strawberry puree*
2 Esslöffellemon juice
1 1/2 Tassecream
2 EsslöffelKirsch
1 1/2 Tassesugar
1 TasseWhites
die Zubereitung:

*Puree about 3 pints strawberries, rinsed and hulled. Simmer in a saucepan over low heat until reduced to 2 cups.Combine puree and lemon juice and chill.Combine cream and Kirsch, whip until firm but still fluid.

Combine sugar and egg whites in bowl of mixer and heat over simmering water, whisking, until hot. Beat cold on medium speed, being careful not to overbeat. Stir puree into meringue, fold in cream. Mold and freeze.


Anmerkungen zum Rezept: