Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon And Chorizo Chicken
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Sage leaves; chopped
1.6 kg chicken
onion finely chopped
Lemon; juice and rind
egg beaten
2 EsslöffelClear honey
Chorizo; finely diced
Sauce
Lemons; juice only
1/2 x ca. 1/2 Literchicken stock
1 EsslöffelCornflour
1 EsslöffelClear honey
1 Esslöffelbrown sugar
1 EsslöffelPreserved ginger; chopped
die Zubereitung:

Make the stuffing by combining the finely chopped onion, breadcrumbs, lemon rind and juice and the beaten egg. Add salt, pepper and chorizo sausage and the honey, sage leaves. Stuff the chicken and brush with a little melted butter. Stuff under the skin before stuffing the cavity.

Cook in a preheated oven oven for approximately 11/2 hours, start high at 220 °C then reduce to 180 °C/350F/gas 4.

Sauce: Dilute a little cornflour and keep aside. Bring all the other ingredients together in a pan and boil. Add the cornflour mix and stir thoroughly until thickened. Serve with the chicken.

Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/


Anmerkungen zum Rezept: