Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon And Rosemary Steaks
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasselemon juice fresh
1/3 Tasselime juice fresh
3/4 Tasseolive oil
1/3 TasseFresh rosemary spikes
Lemons; zest of
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper cracked
Steaks of your choice
die Zubereitung:

Combine all ingredients except the steaks and whisk together well. Add the steaks and allow to marinate in the fridge for 4 to 6 hours or overnight. Turn the steaks at least twice during this time.

Remove the steaks from the marinade and barbecue or grill to required doneness, brushing with a little marinade during cooking but discarding any left over marinade.

Per serving: 1511 Calories (kcal); 162g Total Fat; (91% calories from fat); 2g Protein; 31g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 2138mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 2 Fruit; 32 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: