Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Blueberry Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tassebutter or margarine, melted
1 Tassesugar
3 Esslöffellemon juice
eggs
1 1/2 Tasseflour
1 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tassemilk
2 Esslöffellemon peel grated
1/2 TasseNuts chopped
1 TasseBlueberries fresh or frozen
Glaze
2 Esslöffellemon juice
1/4 Tassesugar
die Zubereitung:

In a mixing bowl, beat butter, sugar, juice and eggs. Combine flour, baking powder and salt; stir into egg mixture alternately with milk. Fold in peel, nuts and blueberries. Pour into a greased 8 x 4 x 2 loaf pan. Bake at 350 for 60 to 70 minutes or until bread tests done. Cool in pan for 10 minutes. Meanwhile, combine glaze ingredients. Remove bread from pan and drizzle with glaze. Cool on a wire rack.

Submitted to RecipeLu List by Ruth <pookypook@aol.com> by PookyPook


Anmerkungen zum Rezept: