Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Blueberry Cobbler
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TassePicked-over blueberries
1 TeelöffelFreshly-grated lemon zest
1/3 Tassesugar
1 Esslöffellemon juice fresh
1 Teelöffelcornstarch
2/3 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelbaking powder
1/8 Teelöffelcardamom ground
1/2 Tasseheavy cream
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 degrees and butter an 8-inch (1 1/2-quart) glass pie plate. In a bowl toss together blueberries, zest, sugar, lemon juice and cornstarch until combined well and transfer to pie plate. Into another bowl sift together flour, baking powder, cardamom and a pinch of salt. Add cream and stir until mixture just forms a dough. Drop dough in 5 mounds on blueberry mixture and bake in middle of oven until biscuits are golden and cooked through, about 25 minutes. This recipe yields 2 servings.

Recipe

(Show # Cl-8684)

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept: