Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | olive oil |
2 Esslöffel | lemon juice |
2 Esslöffel | Ginger marmalade |
2 Esslöffel | coriander fresh, finely chopped |
2 Teelöffel | Wholegrain mustard |
1 Teelöffel | Chopped chilli |
1. Place oil, lemon juice, marmalade, coriander, mustard and chilli in a bowl and mix to combine. 2. Brush glaze over meat, chicken or fish and grill, barbecue, pan cook or bake. Uses: For a quick meal with a difference, place a piece of fish in aluminum foil, spoon over some glaze, dot with butter, enclose and bake or grill.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|