Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Graham cracker boards; separated |
1 | butter stick |
1/2 Tasse | brown sugar |
1 Tasse | Walnuts coarsely chopped |
Preheat oven to 325 degrees. Line bottom of a 9-inch by 13-inch baking dish or sheet pan with graham crackers.
In a saucepan melt the butter and sugar. Add the walnuts. Pour the mixture over the crackers and bake for 8 minutes.
Let cool to harden the toffee.
Per serving: 1844 Calories (kcal); 163g Total Fat; (75% calories from fat); 31g Protein; 86g Carbohydrate; 248mg Cholesterol; 966mg Sodium Food Exchanges: 1 Grain(Starch); 4 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 30 1/2 Fat; 4 1/2 Other Carbohydrates
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|