Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | water |
2 Esslöffel | Smooth peanut butter |
1 Esslöffel | honey |
1 Esslöffel | light soy sauce |
2 Esslöffel | lemon juice |
1 Teelöffel | ginger ground |
1 | onion finely chopped |
1 Teelöffel | tabasco sauce |
1 x ca. 450 g | Chicken breasts, skinned and boned |
Combine the water, peanut butter, honey, soy sauce, lemon juice, ginger, onion and Tabasco. Cut the chicken into 3/4 inch cubes and add to the peanut mixture, stirring to coat. Cover and refrigerate for 2 hours or overnight. Soak 32 small wooden skewers in cold water for 30 minutes. Thread 2 pieces of chicken on each skewer. Broil for about 10 minutes, turning several times. Bring the peanut mixture to a boil, then reduce the heat and simmer about 10 minutes or until thickened. Serve the chicken with the peanut sauce for dipping. Serves 8 Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|