Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pear-Cranberry Buns
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungHot roll mix; (13-3/4 oz.)
Fresh Northwest Anjou or Bosc Pears; (1 to 2)
1/2 TasseChopped fresh or frozen cranberries
1/2 Tassesugar
1 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Prepare hot roll mix and let rise once according to directions. Punch down and shape into 16 small balls. Flatten each slightly and place on greased cookie sheets. Cover and let rise until double. While dough is rising, core and finely chop pears to equal 1-1/2 cups. Mix with cranberries, sugar and cinnamon. Make indentation in center of each bun, leaving 1/2 inch edge. Fill with pear and cranberry mixture. Bake at 375° F for 15 to 20 minutes, until golden brown.

Quantity: Makes 16 buns

Always be sure to use ripe pears.

Per serving: 803 Calories (kcal); 10g Total Fat; (11% calories from fat); 10g Protein; 172g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 652mg Sodium Food Exchanges: 4 1/2 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 2 Fat; 6 1/2 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: