Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pears in Honey And Saffron
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Firm pears
Heaped tbsp honey
Lemon juice
250 Milliliterwater
cinnamon stick
cloves
1/4 TeelöffelSaffron strands
die Zubereitung:

Peel the pears, leaving the stalks intact. Put the honey and lemon juice in a heavy-bottomed pan into which the pears will fit snugly and place over a moderate heat.

Stir until the honey has melted then add the water and spices. Keep stirring until the liquid comes to the boil then turn down the heat and leave to simmer for 5 minutes.

Now add the pears to the liquid and simmer for 20 minutes, turning carefully halfway through and basting the pears regularly with the sauce. Leave the pears to cool in the syrup before serving.

Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/


Anmerkungen zum Rezept: