Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peas with Sauteed Bread Crumbs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseonion finely chopped
1/4 Tassewater
1 Tassepeas frozen
1 Esslöffelbutter unsalted
1/3 TasseFresh fine bread crumbs
die Zubereitung:

In a small saucepan simmer the onion in the water, covered, for 4 minutes, stir in the peas, and simmer the mixture, covered, for 4 minutes, or until the peas are just tender. In a small heavy skillet heat the butter over moderately high heat until the foam subsides, add the bread crumbs, and saute them, stirring, for 3 minutes, or until they are golden. Drain the pea mixture, add it to the bread crumbs with salt and pepper to taste, and saute the mixture, stirring, for 1 minute.

Serves 2.


Anmerkungen zum Rezept: