Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Cream
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TassePecans
1/2 TasseSoy milk
1/4 TasseRice syrup
2 Teelöffelvanilla extract
die Zubereitung:

Nut creams are easy to make and easily transform a simple dessert into an elegant one by layering it with pudding, as we did in Sweet Potato Parfait. Cashews or walnuts may be substituted for the pecans.

Preheat Oven to 350 F. Place pecans in baking dish and toast 10 minutes. Transfer nuts to a food processor and grind to a paste. Add remaining ingredients and process until smooth and creamy.

Per 2-Tablespoon Serving: 117 Cal.; 1G Prot.; 10G Total Fat (1G Sat. Fat); 7G Carb.; 0 Chol.; 7MG Sod.; 1G Fiber.


Anmerkungen zum Rezept: