Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Encrusted Halibut
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grosseggs
3 Esslöffelsoy sauce
1 Esslöffelwater
1 x ca. 450 gFresh halibut filets; (4)
1 Tassepecans chopped
3 Esslöffelolive oil
Limes; juice of
1/4 Tassecilantro chopped
Sauce
1/2 TasseMango chutney
1/2 TasseOrange marmalade
1/4 TasseWhole-grain mustard
1 EsslöffelHorseradish
1/4 Tasselime juice
die Zubereitung:

Directions: In a small bowl, beat together the egg, soy sauce and water. Dip the halibut filets into the egg mixture then coat well in the chopped pecans. Heat the olive oil in a large saut, pan and add the halibut. Brown well. When brown, add the juice of 3 limes and fresh cilantro. Cover the pan and let simmer for 3-4 minutes until fish is cooked through. To create the sauce, combine the chutney, marmalade, mustard, horseradish and lime juice. Serve with the fish. Serves 4.


Anmerkungen zum Rezept: