Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Fresh basil; stems removed |
2 | Cloves garlic chopped |
2 Esslöffel | olive oil |
1/4 Tasse | Pine nuts; toasted, plus |
2 Esslöffel | pine nuts toasted |
2 Esslöffel | parmesan grated |
3/4 x ca. 450 g | Cooked penne pasta; hot |
Cost: $ - Preparation Time: 10 minutes
Difficulty Level: 2 Servings: 4
1. Wash and dry basil. Place basil in a blender or food processor with garlic, olive oil, pine nuts, cheese and pepper to taste; purée.
2. Transfer cooked penne to a serving bowl. Add pesto and toss thoroughly to serve.
Cholesterol; 66mg Sodium; 19g Carbohydrates; 5g Protein
v2.0l.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|