Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne Pasta with Roasted Vegetable Marinara
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPenne pasta
1/4 Tasseolive oil
1/2 Teelöffelsalt
1/2 black pepper
1/4 Tassebasil fresh
1/4 Tasseoregano fresh
1/4 Tassethyme fresh
3 Esslöffelgarlic chopped
1 Esslöffelsugar
Red pepper; large dice
Green pepper; large dice
Onion; large dice
Portabello mushroom; large dice
Carrot; large dice
1 Dosetomatoes stewed
die Zubereitung:

Preheat oven 425 degrees. Combine all vegetables and toss with salt and pepper and olive oil. Roast for approximately 20 minutes.

Remove from oven. Saut, garlic with roasted vegetables for 2 minutes. Add stewed tomatoes (do not drain) and sugar. Cook for 2 minutes. Add fresh herbs and cook for 1 minute. Add parmesan cheese (optional).

Toss with cooked pasta. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: