Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | honey |
2 Esslöffel | dijon mustard |
3 Esslöffel | rice vinegar |
2 | cloves garlic minced |
3 Esslöffel | olive oil |
2 Tasse | Broccoli florets |
2 Tasse | Cauliflower florets |
1 x ca. 450 g | Penne pasta |
1. In a large mixing bowl, combine honey, Dijon, vinegar, garlic, and oil. Set aside. 2. Cook past according to package instructions. While the pasta is cooking steam vegetables until just tender, about 7 minutes. Add vegetables to vinaigrette, toss well. Drain pasta, add to vegetables, toss well and serve. Makes 4 servings
Mc-Busted By Karen C. Greenlee
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|