Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Basil-Seafood Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil
1/2 x ca. 450 gBay scallops
10 x ca. 30 gUncooked shrimp; peeled, deveined
cloves garlic minced
1 1/3 x ca. 450 gTomatoes; seeded, chopped
1 TasseChopped fresh basil or 1 tablespoon dried
3/4 TasseBottled clam juice
1/2 Tassewhipping cream
1/2 x ca. 450 gPenne; freshly cooked
die Zubereitung:

Heat oil in heavy large skillet over medium heat. Add scallops and shrimp and saute until just cooked through, about 3 minutes. Using slotted spoon, transfer seafood to bowl. Add garlic to same skillet; saute 1 minute. Add tomatoes and half of basil; simmer until sauce thickens, about 10 minutes. Increase heat to medium-high. Add clam juice and cream and simmer until thickened to sauce consistency, about 6 minutes. Add penne, seafood, remaining basil and toss. Season with salt and pepper.


Anmerkungen zum Rezept: