Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pep-It-Up Pepper Sandwich
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassesour cream
Scallions; sliced with tops
2 TeelöffelGrainy Dijon mustard
1 Teelöffelhorseradish prepared
1 DoseSpam Less-Sodium luncheon meat - (12 oz); sliced 4 pieces
Kaiser rolls; split, toasted
1 TassePeloponnese roasted sweet red peppers; sliced
Green bell pepper; cut into rings
1 TasseBanana peppers; sliced
die Zubereitung:

In small bowl, combine sour cream, scallions, mustard, and horseradish; set aside. In large skillet over medium-high heat, lightly brown Spam slices on both sides.

Spread 1 tablespoon of sour cream mixture on each of four roll halves. Top with Spam, peppers, and remaining sour cream mixture. Place tops of rolls on sandwiches and serve.

This recipe yields 4 servings.

Per serving: 81 Calories (kcal); 6g Total Fat; (65% calories from fat); 2g Protein; 5g Carbohydrate; 13mg Cholesterol; 25mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 1 Vegetable; 0 Fruit; 1 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: