Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Beef Brisket
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
To 5 pounds boneless beef brisket
2 EsslöffelInstant beef bouillon crystals
1 grossonion sliced
Ribs celery; cut into 2 inch pieces
bay leaves
cloves garlic minced
1 EsslöffelWhole pickling spice
2 EsslöffelCoarse-grind black pepper
die Zubereitung:

Trim excess fat from beef; place in large Dutch oven; pour in enough water to cover. Heat to boiling; add remaining ingredients except pepper. Reduce heat and simmer, covered until beef is tender, about 3 1/2 hours. Remove beef; place on broiler pan. Pat pepper over surface of meat; broil 6 inches from heat source until pepper begins to brown, about 3 minutes. Serve hot or at room temperature. Slice meat diagonally across the grain.

Four Seasons Cookbook.


Anmerkungen zum Rezept: