Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppercorn Rib Roast with Ginger Mustard Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBeef rib roast
12 cloves garlic
1/2 Teelöffelsalt
1 TeelöffelChinese five spice powder
1 EsslöffelCracked peppercorns
1/4 Tassedijon mustard
2 Esslöffelmayonnaise
3 Esslöffelhoney
1 Esslöffelginger grated
2 Esslöffelscallions sliced
die Zubereitung:

Directions: Preheat the oven to 325 degrees. Lie the rib roast flat side down and cut deep slits into the meat. Insert the garlic cloves. Combine the salt and Chinese spice and rub the mixture over the roast. Pack the cracked peppercorns on top of the roast and place in a roasting pan. Roast uncovered for 1 1/2 hours, or until cooked to your liking. For the sauce, in a small bowl whisk together the mustard, mayonnaise, honey, sesame oil, ginger and scallions. Blend until smooth. Serve with the thinly sliced roast.


Anmerkungen zum Rezept: