Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Beef with Green Onions And Radishes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tassered wine
1 Esslöffelsugar
1 1/2 Teelöffelblack pepper
1 TeelöffelFennel Seeds
1 x ca. 450 gFlank steak - slice 1/4" strips
3 Teelöffelolive oil
2 BundScallions - cut
12 Radishes - slice 1/4" pieces
3/4 Tassechicken stock
2 Esslöffelsoy sauce
1 EsslöffelArrowroot or cornstarch
die Zubereitung:

Directions: In a mixing bowl, whisk together the wine, sugar, black pepper and fennel seeds. Add the steak strips and toss to combine. Allow to marinate for 2 hours or overnight in refrigerator. In a large saut, pan, heat the oil until very hot. Strain the meat from the marinade (save marinade) and add the meat to the pan. Saut, to brown on all sides. Add the scallions and radishes and saut, for 2 minutes. Add the reserve marinade, chicken stock, and soy sauce. Stir to combine and bring to a simmer. Stir in the arrowroot to thicken sauce. Allow to cook for 2 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: