Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepperoni Rigatoni
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gRigatoni noodles cooked
1 TasseHormel pepperoni; cubed
1/2 TasseParmesan cheese shredded
1/2 Tasseonions diced
1/2 TasseBell pepper diced
1/4 Tassebasil chopped, fresh
cloves garlic minced
27 x ca. 30 gJar spaghetti sauce
2 TasseMozzarella shredded
die Zubereitung:

Heat oven toe 375F. Layer half of the ingredients, in the order listed, in a greased 9 x 13 inch pan; repeat layers. Bake, uncovered 25-30 minutes until lightly browned.

Per serving: 292 Calories (kcal); 17g Total Fat; (51% calories from fat); 13g Protein; 23g Carbohydrate; 39mg Cholesterol; 880mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 1 1/2 Lean Meat; 4 Vegetable; 0 Fruit; 2 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: