Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppers Stuffed with Scrapple
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gScrapple
6 grossgreen peppers
3 Esslöffelonion chopped
1 Tassecheese sauce
die Zubereitung:

Berks County Recipe Page

Cube and soften scrapple over low heat. Add onion. Cut thin slice from stem end of peppers. Remove seeds and plunge in boiling water 5 minutes. Drain and stuff with scrapple. Set peppers in muffin pans. Bake in moderate oven (350 deg. F.) 25 to 30 minutes. Top with cheese sauce.

I suppose Pablanos would work fine - you know, Scrapple Relleno.


Anmerkungen zum Rezept: