Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Perfect Lemon Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gbutter unsalted, softened
2 Tassesugar
4 grosseggs
3 Tasseall-purpose flour
2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 TasseWhole milk
Lemons - finely chopped; zest of
1/3 Tasselemon juice fresh
2/3 Tassesugar
die Zubereitung:

Directions: In a large bowl, beat together the butter and sugar with an electric mixer until smooth. Beat in the eggs, one at a time. In a small bowl, mix together the flour, baking powder, and salt. On low speed, add the dry ingredients to the egg mixture, alternately with the milk. Stir in the lemon zest by hand. To bake, grease and flour a bundt pan and pour in the batter. Bake at 350 degrees for 1 hour and 10 minutes. Let the cake cool for 10 minutes in the pan, them remove the cake. Place on a cooling rack. For the glaze, mix together the lemon juice and sugar. Brush the glaze onto the cake and allow to set.


Anmerkungen zum Rezept: