Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | soy sauce |
6 Teelöffel | brown sugar |
1 Teelöffel | sherry dry |
2 Teelöffel | Scallions; chopped chopped |
1 Teelöffel | cilantro Fresh, chopped |
1 Teelöffel | ginger freshly grated |
1 Teelöffel | Garlic minced |
1/2 Teelöffel | pepper sauce hot |
4 | New York strip steaks; about 8 oz. Each |
Combine the soy sauce, brown sugar, sherry, scallions, cilantro, ginger, garlic and hot pepper sauce in a mixing bowl. Add the steaks and marinate several hours or overnight. When ready to cook, drain the steaks from the marinade and reserve 1/2 cup of the marinade. Place the reserved marinade in a small saucepot and bring the sauce to a full boil. Then remove from the heat. Meanwhile, grill or broil the steaks to the desired doneness. Serve the steaks with the sauce. Serves 4.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|