Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pergedel Kentang (Potato Balls)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 grossPotatoes
1 grossonion
450 GrammTurkey minced
1/2 Teelöffelsalt
2 TeelöffelCoriander powder
1/2 TeelöffelCumin powdered
1/2 TeelöffelTurmeric powder
2 EsslöffelFlour; (for tossing)
2 Esslöffeloil
egg beaten
die Zubereitung:

Boil potato and mash and keep in the refrigerator to cool. Chop the onion. Heat the oil, add the onions and fry. Add the turkey mince and stir. Add salt then all the spices and fry until the turkey is cooked. Do not add water as the turkey has its own juice.

Put the mashed potato on to the palm of your hand and spread it. Put one tablespoonful of filling on to it and fold. Coat with the beaten egg and flour and fry on both sides until the balls are golden brown.

Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/


Anmerkungen zum Rezept: