Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Persian Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseLong-Grain Brown Rice; rinsed
1 mittelonion
cloves whole
1 1/2 Tassewater
1 1/2 Esslöffelbutter or margarine
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Preheat the oven to 325. Lightly oil a medium casserole dish with a lid.

Place the rice in prepared casserole dish. Stick the onion with the cloves and place in the center of the rice. In a small saucepan, bring water, butter and salt to a boil. Pour over rice and cover casserole dish. Bake one hour.

If rice is not dry and fluffy, remove onion and cloves, fluff rice with a fork and return to the oven for 5 more minutes, uncovered.


Anmerkungen zum Rezept: