Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Penne with Green Beans And Potatoes
Zutaten für 7 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 ggreen beans fresh
12 Tassewater
3 TasseCubed small round red potates
1 x ca. 450 gPenne; (short tublar pasta) uncooked
2 TassePacked fresh basil leaves
1/4 TasseCanned low-sodium chicken broth
1/4 TasseLow-fat milk
1/4 TasseRomano cheese grated
1 1/2 Esslöffelolive oil
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper ground
cloves garlic
die Zubereitung:

Wash beans;trim ends, remove strings. Cut beans inti 1-inch pieces. Set aside Bring water to a boil in a Dutch oven, Add potatoes and cook uncovered, 2 minutes. Stir in pasta; bring to a boil and cook, uncovered, 5 minutes. Add beans, and cook 5 minutes or until potato and pasta are tender. Drain and set aside. Position knife blad in food processor bowl. Add basil and remaining 7 ingredients; process 30 seconds or until smooth, stopping once to scrape down the sides. Place pasta mixture in large bowl; add basil mixture, and toss well. Yield: 7 (1 1/2-cup) servings.


Anmerkungen zum Rezept: