Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Rolls
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
15 Grammyeast fresh
5 Millilitersugar
225 Milliliterwater Lukewarm
60 MilliliterPesto; (*vegan pesto)
10 Millilitersalt
500 GrammStrong unbleached white flour
15 Milliliterolive oil
5 MilliliterCoarse sea salt
die Zubereitung:

Pre-heat the oven to 210 °C/425°F/Gas Mark 7

1. Cream the yeast and sugar together in a small bowl. Mix in the water and leave to ferment.

2. Stir in the pesto.

3. In a large bowl mix together the flour and salt. Make a well in the centre and add the oil and yeast mixture. Mix thoroughly.

4. Turn out the dough Onto a lightly floured surface and knead for about 15 minutes. Place in a slightly oiled bowl, cover with a damp cloth and leave to rise until doubled in size.

5. Knock the dough back and knead once again for about 5 minutes.

6. Shape into 12 even sized balls and place onto a greased baking tray. Again leave to rise for about 30 minutes.

7. Sprinkle with sea salt and bake for about 20 minutes or until golden brown.


Anmerkungen zum Rezept: