Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Phlax Berry Muffinx
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TasseDfg ground
2 TasseMulti-purpose white wheat flour
1 TeelöffelBaking soda
1/3 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1 TasseDried blueberries; raisins, etc.
eggs
2 Esslöffelvegetable oil
1 Tassebuttermilk
die Zubereitung:

Preheat your oven to 500 F. In mixing bowl blend together the dry ingredients, including the fruit. In a separate bowl beat together the eggs and buttermilk until light and full of bubbles. Blend the wet ingredients into the dry, taking about 20 seconds to do so.

Fill the cups of a greased muffin tin 2/3 full (put a couple of tablespoons of water in any unfilled cups), place the tin in the oven, and reduce the temperature to 400 F and bake for about 20 minutes, or until the tops of the muffins spring back when pressed lightly. Yield is about 12 muffins.


Anmerkungen zum Rezept: